Over

Wie is Yuki?

Dat ben ik! Een 21-jarige Amsterdammer die onlangs is afgestudeerd van de School voor Journalistiek. Hoewel ik zeker ook mijn weg weet te vinden achter de camera, ben ik op mijn best met een blocnote in de hand om de mooiste verhalen van en over mensen op te schrijven.
Die verhalen heb ik voor meerdere media mogen schrijven. Voordat de COVID-19 pandemie het theater stillegde bezocht ik regelmatig het theater voor musicalvibes, na een succesvolle stage bij Het Parool mocht ik daar verder als freelancer en ook voor Italië-website CiaoTutti.nl heb ik af en toe de eer gehad om iets te kunnen publiceren.

Mijn interesses liggen bij mijn eigen stad Amsterdam, kunst en cultuur maar ook (en misschien zelfs vooral) bij Italië. Een land dat zo dichtbij Nederland ligt maar er tegelijkertijd ook zo ver vanaf staat. Mijn keuze om in september Italië Studies te gaan studeren aan de UvA is daarom geen vreemde geweest. In de tussentijd zal ik proberen mijn liefde voor Italië en schrijven te combineren door elke twee weken een Italiaanse cultuurtip met jullie te delen!

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag